Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting

Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting

Gewicht

100 kg

Materiaal

Cement

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

22

Omschrijving van de Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting

De Gorilla Sports Halterset 100 kg is de perfecte aanvulling op je trainingsroutine. Met deze halterset kun je je hele lichaam effectief trainen en spiermassa opbouwen. De set bestaat uit kunststof halterschijven met een totaal gewicht van 100 kg, verdeeld over verschillende gewichtsclassificaties. Met de Gorilla Sports Halterset 100 kg kun je je training aanpassen aan je eigen niveau en doelen. De halterschijven zijn voorzien van een schroefsluiting, waardoor ze stevig op de halterstang blijven zitten tijdens je trainingssessies. De halterschijven zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, variërend van 1,25 kg tot 15 kg, waardoor je de intensiteit van je training kunt verhogen naarmate je sterker wordt. Of je nu een beginner bent die net begint met krachttraining of een ervaren sporter die zijn spiermassa wil vergroten, de Gorilla Sports Halterset 100 kg biedt alles wat je nodig hebt. Met de verschillende gewichten kun je verschillende oefeningen uitvoeren, zoals squats, deadlifts, bicep curls en shoulder presses. Het duurzame kunststof materiaal zorgt ervoor dat de halterschijven lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Kies voor de Gorilla Sports Halterset 100 kg en bereik je fitnessdoelen op een effectieve en veelzijdige manier. Of je nu thuis traint of in de sportschool, deze halterset is een must-have voor elke krachtsporter.

Veelgestelde vragen over de Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting

De Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting weegt 100 kg.

De Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting is gemaakt van Cement.

De Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting is aanpasbaar: Ja.

De Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof Halterstang met gewichten Schroefsluiting bestaat uit 22 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters