Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells

40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells

Gewicht

40 kg

Materiaal

Rubber

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

2

Omschrijving van de 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells

Met de 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells krijgt u niet alleen een complete halterset, maar ook een compact en slim ontwerp dat perfect is voor uw fitnessroutine. Met een gewichtsbereik van 5 tot 40 kilogram, biedt deze set u de mogelijkheid om tot wel 34 verschillende halters te vervangen. Of u nu een beginner bent die net begint met trainen of een ervaren sporter die zijn fitnessniveau wil verbeteren, deze verstelbare dumbbell set is de ideale keuze. Wat deze set echt onderscheidt, is het gebruiksgemak. Met slechts één haltergreep kunt u eenvoudig het gewicht aanpassen en snel en efficiënt omschakelen tussen verschillende oefeningen. Dit bespaart niet alleen ruimte in uw huis, maar ook tijd tijdens uw trainingssessies. De verstelbare dumbbells zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en veiligheid garandeert. U kunt met een gerust hart trainen, wetende dat deze halterset bestand is tegen intensief gebruik en lang meegaat. Met de 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells kunt u uw kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa opbouwen zonder dat u een hele fitnessruimte nodig heeft. Deze veelzijdige halterset is de perfecte aanvulling op uw thuisgym en biedt u de mogelijkheid om een breed scala aan oefeningen uit te voeren, zoals bicep curls, tricep extensions, shoulder presses en nog veel meer. Begin v.

Veelgestelde vragen over de 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells

De 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells weegt 40 kg.

De 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells is gemaakt van Rubber.

De 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells is aanpasbaar: Ja.

De 40KG Verstelbare Dumbbell Set 2 STUKS PH Fitness Smart Dumbells Adjustable Dumbbells bestaat uit 2 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters