Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand

PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand

Gewicht

64 kg

Materiaal

Chroom

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

4

Omschrijving van de PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand

De PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbare Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand is de perfecte metgezel voor elke fitnessliefhebber die op zoek is naar gemak en efficiëntie tijdens hun trainingen. Met dit revolutionaire ontwerp hoef je geen hele reeks halters van verschillende gewichten aan te schaffen. De PowerBlock halters passen zich aan jouw behoeften aan. Het slimme ontwerp van de PowerBlock halters stelt je in staat om snel en eenvoudig het gewicht aan te passen van 1 kg tot maar liefst 32 kg per hand. Dit betekent dat je met slechts één set halters een volledige trainingsroutine kunt uitvoeren, of je nu bezig bent met krachttraining, bodybuilding of gewoon je algemene fitheid wilt verbeteren. De compacte grootte van de PowerBlock halters maakt ze ideaal voor gebruik thuis of in een drukke fitnessruimte. Ze nemen weinig ruimte in beslag en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen. Daarnaast zorgen de stevige constructie en het duurzame materiaal ervoor dat deze halters lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. Met de PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbare Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand heb je de vrijheid om je training aan te passen aan jouw niveau en doelen. Het is tijd om afscheid te nemen van die stapel halters en te kiezen voor de veelzijdigheid en efficiëntie van PowerBlock.

Veelgestelde vragen over de PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand

De PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand weegt 64 kg.

De PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand is gemaakt van Chroom.

De PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand is aanpasbaar: Ja.

De PowerBlock Pro EXP Stage 2 PBPROSET2 Verstelbaar Dumbbell Set Gewichten 1-32 kg per hand bestaat uit 4 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters