Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

Gewicht

20 kg

Materiaal

IJzer | Kunststof

Kleur

zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

Omschrijving van de Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over de Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

De Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, weegt 20 kg.

De Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, is gemaakt van IJzer | Kunststof.

De Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, is leverbaar in het zwart.

Het gewicht van de Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, is aanpasbaar: Ja.

De Physionics Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, bestaat uit onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters