Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg

Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg

Gewicht

25 kg

Materiaal

IJzer | Kunststof

Kleur

geel + zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

19

Omschrijving van de Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg

Deze Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg is de perfecte aanvulling op je fitnessroutine! Met deze set kun je je spieren in je armen, benen en rug versterken op een veelzijdige manier. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, deze halterset is geschikt voor iedereen. De set bestaat uit verschillende gewichten, waardoor je de intensiteit van je training kunt aanpassen aan je eigen niveau. Het gebruik van dumbbells en barbells zorgt ervoor dat je spieren op een effectieve manier worden uitgedaagd en versterkt. Daarnaast is deze halterset ook eenvoudig om te bouwen naar een barbell of halterstang, waardoor je nog meer variatie kunt toevoegen aan je trainingsschema. Met een totaal gewicht van 25 kg biedt deze halterset voldoende uitdaging voor zowel beginners als gevorderde sporters. De halters zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn ergonomisch ontworpen voor een comfortabele grip tijdens het trainen. Of je nu thuis traint of in de sportschool, deze halterset is gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Kortom, deze Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg is een must-have voor iedereen die zijn spieren wil versterken en zijn fitnessdoelen wil bereiken. Bestel vandaag nog en begin met het transformeren van je lichaam!

Veelgestelde vragen over de Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg

De Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg weegt 25 kg.

De Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg is gemaakt van IJzer | Kunststof.

De Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg is leverbaar in het geel + zwart.

Het gewicht van de Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg is aanpasbaar: Ja.

De Dumbbell set Barbell set Halter Gewichten Halterset Halters Halterstang met gewichten 25 Kg bestaat uit 19 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters