1. fitness
  2. set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool

set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool

Gewicht

13 kg

Materiaal

Kunststof | Neopreen

Kleur

kleurig

Aanpasbaar gewicht

Nee

Aantal onderdelen

6

Omschrijving van de set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool

Licht hoekig ontwerp: Het licht hoekige ontwerp van deze set van 6 pilates fitnessgewichten voorkomt dat ze wegrollen tijdens je training. Dankzij de neopreen coating en afgeronde randen hebben de gewichten een perfecte grip en beschermen ze ook je vloer tegen beschadigingen en krassen. Met deze gewichten kun je ook trainen met lage intensiteit, dankzij de kleine gewichten. De set bestaat uit 3 verschillende gewichts- en kleurvarianten: 2 kg (2 x 1 kg) in het roze, 4 kg (2 x 2 kg) in het groen en 6 kg (2 x 3 kg) in het blauw. In totaal ontvang je dus 3 paar halters met een gewicht van 12 kg. Veelzijdige halters: Deze halters van neopreen zijn zeer veelzijdig in gebruik. Ze zijn ideaal voor revalidatieoefeningen, krachttraining, stretchen, yoga, pilates, aerobics, gymnastiek en rheasport. Je kunt er bijna elke spiergroep mee trainen en ze zijn geschikt voor verschillende doelgroepen. Of het nu gaat om het trainen van je biceps, triceps, nek of het versterken van je schouderspieren, deze halters bieden een effectieve training voor het hele lichaam. Je kunt spieren opbouwen in je armen, benen, buik, billen en het hele bovenlichaam, vet verminderen, je armlijnen verbeteren en je schouderspieren versterken. Deze set halters is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, jong en oud. Ze.

Veelgestelde vragen over de set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool

De set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool weegt 13 kg.

De set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool is gemaakt van Kunststof | Neopreen.

De set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool is leverbaar in het kleurig.

Het gewicht van de set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool is aanpasbaar: Nee.

De set van 6 pilates fitness, krachttraining voor vrouwen, thuis en in de sportschool bestaat uit 6 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters