Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training

Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training

Gewicht

7.6 kg

Materiaal

Staal

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Aantal onderdelen

1

Omschrijving van de Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training

Deze multifunctionele fitness halterbank van Physionics is een must-have voor iedereen die graag verschillende oefeningen wil uitvoeren en zijn of haar lichaam wil trainen. Of je nu een beginner bent die net begint met sit-ups of een ervaren sporter die zware halters wil tillen, deze halterbank is perfect voor jou. Deze halterbank heeft een massief stalen frame dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Je kunt erop rekenen dat deze bank je jarenlang van dienst zal zijn tijdens je fitnessroutine. Daarnaast is de bank voorzien van een comfortabele bekleding, zodat je comfortabel kunt trainen zonder last te krijgen van pijnlijke drukpunten. Deze halterbank is ook voorzien van rubberen eindkappen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over krassen op de vloer tijdens het trainen. Je kunt vol vertrouwen en veilig je oefeningen uitvoeren, wetende dat deze halterbank je de ondersteuning biedt die je nodig hebt. Kortom, of je nu je buikspieren wilt versterken, je armspieren wilt trainen of gewoon fit wilt blijven, de Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank is de ideale keuze voor jou. Investeer in je gezondheid en geniet van een effectieve en comfortabele trainingservaring met deze geweldige halterbank.

Veelgestelde vragen over de Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training

De Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training weegt 7.6 kg.

De Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training is gemaakt van Staal.

De Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training is aanpasbaar: .

De Physionics Multifunctionele Fitness Halterbank Home Gym Voor verschillende Oefeningen en Training bestaat uit 1 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters