1. fitness
  2. RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd

RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd

Gewicht

12 kg

Materiaal

Vinyl

Kleur

paars | groen | rood

Aanpasbaar gewicht

Nee

Aantal onderdelen

3

Omschrijving van de RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd

De RS Sports Dumbells set met vinyl coating is de ideale set voor een complete en veelzijdige work-out. Deze set bevat drie paar gewichten, namelijk 1kg, 2kg en 3kg, waardoor je kunt variëren in intensiteit en krachttraining. Wat deze dumbells echt uniek maakt, is de kleurcodering van elk gewicht. Elke dumbell heeft zijn eigen opvallende kleur, waardoor je gemakkelijk kunt zien welk gewicht je gebruikt. Dit maakt het wisselen van gewichten tijdens je training snel en eenvoudig. Daarnaast is de vinyl coating van deze dumbells een groot voordeel. Deze coating maakt ze niet alleen duurzaam en slijtvast, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over vuil of zweet dat zich ophoopt op je dumbells, waardoor je ze altijd hygiënisch kunt houden. De anatomische vorm van de dumbells zorgt ervoor dat ze comfortabel in de hand liggen tijdens je workout. Bovendien zijn deze dumbells speciaal ontworpen met een hoekig ontwerp, waardoor ze niet wegrollen tijdens je oefeningen. Dit geeft je gemoedsrust en zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren op je training, zonder onderbrekingen. Met de RS Sports Dumbells set met vinyl coating haal je een veelzijdige en kwalitatieve set in huis voor een plezierige en effectieve workout.

Veelgestelde vragen over de RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd

De RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd weegt 12 kg.

De RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd is gemaakt van Vinyl.

De RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd is leverbaar in het paars | groen | rood.

Het gewicht van de RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd is aanpasbaar: Nee.

De RS Sports Dumbells set l Vinyl dumbells l set met 1, 2 en 3 kg l per paar geleverd bestaat uit 3 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters