1. fitness
  2. db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG

db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG

Gewicht

6 kg

Materiaal

Gietijzer | Rubber | Vinyl

Kleur

Roze

Aanpasbaar gewicht

Nee

Aantal onderdelen

4

Omschrijving van de db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG

Met de db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten, haalt u het maximale uit uw fitnessroutine. Deze set bevat 2 dumbbells van 1KG en 2 dumbbells van 2KG, waardoor u verschillende gewichtsopties heeft om mee te trainen. Of u nu een beginner bent of een ervaren sporter, deze dumbbells zijn perfect om uw kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Een belangrijk voordeel van het trainen met db SKILLS dumbbells is dat deze niet weg zullen rollen als u aan het opdrukken bent. Dankzij het unieke ontwerp met een platte zijde, blijven de dumbbells stevig op hun plek liggen. Dit zorgt voor een veilige en effectieve training, zonder onderbrekingen. Daarnaast zijn de dumbbells voorzien van een comfortabele grip, waardoor ze prettig in de hand liggen tijdens het uitvoeren van oefeningen. Naast het voorkomen van wegrollen, zijn de db SKILLS dumbbells ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik en lang meegaat. Bovendien zijn de gewichten gemakkelijk te verstellen, zodat u de weerstand kunt aanpassen aan uw trainingsbehoeften. Met deze dumbbell set kunt u thuis of in de sportschool aan de slag en werken aan een sterker en fitter lichaam.

Veelgestelde vragen over de db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG

De db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG weegt 6 kg.

De db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG is gemaakt van Gietijzer | Rubber | Vinyl.

De db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG is leverbaar in het Roze.

Het gewicht van de db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG is aanpasbaar: Nee.

De db SKILLS 1KG en 2KG dumbbell set van 4 stuks gewichten fitness sport 2x 1KG en 2x 2KG bestaat uit 4 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters