1. fitness
  2. JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam

JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam

Gewicht

6 kg

Materiaal

Rubber | Gietijzer

Kleur

Groen

Aanpasbaar gewicht

Nee

Aantal onderdelen

2

Omschrijving van de JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam

De JPS Sports® Dumbells zijn de perfecte trainingspartner waar je ook bent! Of je nu thuis traint of in de sportschool, deze dumbells maken het gemakkelijk. Met een gewicht van 3 kg per stuk en een zeshoekig ontwerp, zijn deze dumbells duurzaam en bieden ze een stevige grip tijdens je trainingen. De JPS Sports® Dumbells zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten, variërend van 1 kg tot 5 kg. Ze worden geleverd in paren, zodat je meteen aan de slag kunt met je krachttraining. Bovendien zijn deze dumbells ook ideaal voor het verhelpen van blessures, omdat ze je in staat stellen om gerichte oefeningen uit te voeren om specifieke spiergroepen te versterken. Met de JPS Sports® Dumbells hoef je je geen zorgen te maken over het verliezen van grip tijdens je trainingen. De dumbells hebben een ergonomisch ontwerp dat perfect in je hand past en zorgen voor een veilige en comfortabele training. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met je trainingssessies en bereik je fitnessdoelen met de JPS Sports® Dumbells!

Veelgestelde vragen over de JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam

De JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam weegt 6 kg.

De JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam is gemaakt van Rubber | Gietijzer.

De JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam is leverbaar in het Groen.

Het gewicht van de JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam is aanpasbaar: Nee.

De JPS Sports® Dumbells Gewichten Dumbells 3kg Dumbells set 2 x 3 kg Zeshoekig Duurzaam bestaat uit 2 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters