Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg

Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg

Gewicht

30 kg

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

Omschrijving van de Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg

De zwarte dumbbells set met aanpasbare gewichten is een absolute must-have voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Met deze set kunt u uw krachttraining naar een hoger niveau tillen en uw spieren effectief opbouwen. De set bestaat uit twee dumbbells met een diameter van 25 mm en een totaal gewicht van 30 kg, met elk een gewicht van 15 kg. Deze dumbbells zijn perfect voor een breed scala aan oefeningen, zoals bicep curls, tricep extensions, shoulder presses en nog veel meer. Door de aanpasbare gewichten kunt u de intensiteit van uw training gemakkelijk aanpassen aan uw eigen niveau en doelen. Of u nu wilt werken aan het vergroten van uw spiermassa of het versterken van uw spieren, deze dumbbells set biedt u de flexibiliteit om uw training aan te passen aan uw specifieke behoeften. De zwarte dumbbells zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een comfortabele grip, waardoor u zich kunt concentreren op uw oefeningen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw grip. Bovendien worden de gewichten geleverd met een handige opbergrek, zodat u ze na gebruik netjes kunt opbergen en uw trainingsruimte georganiseerd blijft. Kortom, met de zwarte dumbbells set met aanpasbare gewichten kunt u uw fitnessdoelen bereiken en een sterker en gezonder lichaam opbouwen.

Veelgestelde vragen over de Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg

De Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg weegt 30 kg.

De Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg is gemaakt van Kunststof.

De Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg is aanpasbaar: Ja.

De Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 30 kg 2x 15 kg bestaat uit onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters