1. fitness
  2. CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport

CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport

Gewicht

7.3 kg

Materiaal

Rubber

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

1

Omschrijving van de CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport

Breng orde in je trainingsruimte met het CCLIFE halterrek! Dit professionele halterrek is een essentieel stuk apparatuur voor elke thuisgymnastiek. Het halterrek wordt geleverd met twee dumbbells die in hoogte en gewicht verstelbaar zijn, en twee handige clips die op elke stang passen. Hierdoor kun je eenvoudig je gewenste dumbbells aan het rek bevestigen en het rek aanpassen aan jouw voorkeuren. Dit zorgt ervoor dat je trainingsruimte netjes en georganiseerd blijft, en dat je snel en gemakkelijk de gewichten kunt vinden die je nodig hebt. Onze halterrekken kunnen tegen elke muur geplaatst worden of zelfs in het midden van een kamer geplaatst worden. Het A-frame halterrek is gemaakt van stevige stalen buizen en afgewerkt met een duurzame zwarte poedercoating, voor langdurige prestaties. Met een draagvermogen van 300 kg kun je met vertrouwen trainen, wetende dat het halterrek stevig en betrouwbaar is. Het halterrek is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen en biedt voldoende opslagruimte voor al je gewichten en trainingsaccessoires. Met het CCLIFE halterrek kun je efficiënt en effectief trainen, terwijl je tegelijkertijd je trainingsruimte georganiseerd houdt.

Veelgestelde vragen over de CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport

De CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport weegt 7.3 kg.

De CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport is gemaakt van Rubber.

De CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport is aanpasbaar: Ja.

De CCLIFE Halterrek Professioneel Halterrek 300 kg Draagvermogen Gewichtsopslagrekken Apparatuur voor Krachttraining Sport bestaat uit 1 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters