Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg

Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg

Gewicht

20 kg

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

Omschrijving van de Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg

De zwarte dumbbells set met aanpasbare gewichten is een absolute must-have voor zowel beginnende als gevorderde sporters. Met deze set kun je jouw krachttraining naar een hoger niveau tillen en je spieren op een effectieve manier trainen. De set bestaat uit verschillende dumbbells met een diameter van 25 mm en een totaalgewicht van 40 kg, inclusief 2x 20 kg gewichten. Dankzij het aanpasbare gewichtssysteem kun je de intensiteit van je training gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke behoeften en doelen. Of je nu wilt werken aan het vergroten van je spiermassa, het verbeteren van je kracht of het versterken van je core, deze dumbbells set biedt eindeloze mogelijkheden. De dumbbells zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een comfortabele grip, waardoor je ze gemakkelijk kunt vasthouden tijdens je training. Bovendien zijn ze voorzien van een zwarte coating die niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook beschermt tegen roest en andere vormen van slijtage. Met deze set kun je thuis of in de sportschool aan de slag en genieten van een gevarieerde en uitdagende workout. Kortom, de zwarte dumbbells set met aanpasbare gewichten is de ideale partner voor het bereiken van jouw fitnessdoelen.

Veelgestelde vragen over de Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg

De Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg weegt 20 kg.

De Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg is gemaakt van Kunststof.

De Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg is aanpasbaar: Ja.

De Dumbells Dumbells set Dumbell Dumbels Dumbel Dumbell set Gewichten 25 mm 40 kg 2x 20 kg bestaat uit onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters