1. fitness
  2. Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg

Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg

Gewicht

33 kg

Materiaal

Rubber

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

3

Omschrijving van de Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg

De Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg is het perfecte trainingsmaatje voor iedereen die graag met verschillende gewichten traint. Met deze dumbellset hoef je niet langer meerdere dumbells aan te schaffen, omdat je eenvoudig de gewichten kunt aanpassen aan jouw behoeften. Met de Tunturi Selector Dumbell kun je trainen met gewichten variërend van 2,5 tot 12,5 kilo, allemaal met één en dezelfde dumbell. Dit betekent dat je niet alleen ruimte bespaart, maar ook flexibel kunt blijven in je training. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, met de vijf instelbare gewichten (2,5 - 5 - 7,5 - 10 - 12,5 kilo) is deze dumbell geschikt voor elk niveau. Daarnaast is de Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset niet alleen handig, maar ook van hoge kwaliteit. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de dumbells lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. De set bestaat uit twee stuks, zodat je zowel je linker- als rechterarm gelijkmatig kunt trainen. Bovendien wordt de set geleverd met een 25 kg kettlebell en een 8 kg kettlebell, waardoor je een volledige krachttraining kunt uitvoeren. Kortom, deze dumbellset is de ideale keuze voor iedereen die efficiënt en effectief wil trainen met verschillende gewichten.

Veelgestelde vragen over de Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg

De Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg weegt 33 kg.

De Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg is gemaakt van Rubber.

De Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg is aanpasbaar: Ja.

De Tunturi Gewichten set Gewichen Verstelbare Dumbellset 2 Stuks 25 kg Kettlebell 8 kg bestaat uit 3 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters