1. fitness
  2. FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness

FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness

Gewicht

20 kg

Materiaal

Gietijzer

Kleur

zilver

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

2

Omschrijving van de FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness

Met de FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set haal je een veelzijdig fitnessproduct in huis. Deze set bestaat uit twee dumbbells met een totaal gewicht van 20 KG, elk met een gewicht van 10 KG. Deze zilveren dumbbells zijn gemaakt van duurzaam staal en zijn perfect voor thuisgebruik. Wat deze dumbbell set zo bijzonder maakt, is dat je niet meerdere dumbbells hoeft te kopen. Met slechts één dumbbell kun je thuis verschillende gewichten instellen. Het ontwerp zonder moer maakt het gemakkelijk om het gewicht snel aan te passen. Je hoeft alleen maar de plaat los te schroeven en het gewenste gewicht toe te voegen. Dit maakt het niet alleen handig, maar ook ruimtebesparend. Deze dumbbell set is niet alleen functioneel, maar ook comfortabel in gebruik. Ze zijn gemakkelijk vast te houden en eenvoudig te monteren en te beheren. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, je kunt gemakkelijk verschillende gewichten toevoegen aan je trainingsschema. Op deze manier kun je je oefeningen aanpassen aan je niveau en doelen. Kies voor een lichter gewicht als je net begint of ga voor een zwaarder gewicht om je kracht te vergroten. Met de FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set heb je alles wat je nodig hebt voor een effectieve en veelzijdige trainingssessie.

Veelgestelde vragen over de FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness

De FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness weegt 20 kg.

De FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness is gemaakt van Gietijzer.

De FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness is leverbaar in het zilver.

Het gewicht van de FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness is aanpasbaar: Ja.

De FOXFIT Verstelbare Dumbbells Dumbbell set Totaal 20 KG 2 x 10 KG Zilver Steel Fitness bestaat uit 2 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters