Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal

Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal

Gewicht

12 kg

Materiaal

Rubber

Kleur

roze paars blauw

Aanpasbaar gewicht

Nee

Aantal onderdelen

6

Omschrijving van de Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal

Deze Dumbbell set is het perfecte trainingsmaatje voor iedereen die graag met gewichten traint. Met deze set van 1 kg, 2 kg en 3 kg dumbbells heb je alles wat je nodig hebt om je spieren te versterken en je conditie te verbeteren. Deze set bevat in totaal 6 dumbbells, waardoor je kunt variëren in gewicht en intensiteit. De 1 kg dumbbell set is uitgevoerd in een mooie roze kleur, terwijl de 2 kg dumbbell set een opvallende paarse kleur heeft. De 3 kg dumbbell is verkrijgbaar in een stoere blauwe kleur. Met deze kleurrijke set kun je niet alleen effectief trainen, maar ziet het er ook nog eens leuk uit. Deze Dumbbell set is nu verkrijgbaar voor een onverslaanbare prijs van slechts 48,95 euro. Profiteer nu van deze geweldige aanbieding en begin direct met het verbeteren van je kracht en uithoudingsvermogen. Bestel vandaag nog je eigen Dumbbell set en ga aan de slag met je persoonlijke fitnessdoelen!

Veelgestelde vragen over de Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal

De Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal weegt 12 kg.

De Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal is gemaakt van Rubber.

De Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal is leverbaar in het roze paars blauw.

Het gewicht van de Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal is aanpasbaar: Nee.

De Dumbbell set bestaat uit een set van 1 kg een set van 2kg en een set van 3kg totaal set van 6 dumbbells met een totaal bestaat uit 6 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters