Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym

Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym

Gewicht

3 kg

Materiaal

Kunststof | IJzer

Kleur

Oranje

Aanpasbaar gewicht

Nee

Aantal onderdelen

Omschrijving van de Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym

Deze set van 2 dumbbells is perfect voor al je fitness- en krachttrainingen thuis. Met een matte coating van neopreen bieden deze dumbbells een comfortabele grip en voorkomen ze dat ze uit je hand glijden tijdens het sporten. De gebogen handgreep zorgt ervoor dat de dumbbells goed in je hand liggen, waardoor je je volledig kunt concentreren op het uitvoeren van je oefeningen. Deze dumbbells zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De matte vinyl coating geeft ze een moderne uitstraling en maakt ze gemakkelijk schoon te maken na je trainingssessie. Met een gewicht van 2 kg per dumbbell zijn ze ideaal voor beginners of voor diegenen die graag lichte gewichten gebruiken tijdens hun workouts. Met deze set dumbbells kun je verschillende spiergroepen trainen, zoals je armen, schouders en borst. Ze zijn ook handig voor het versterken van je core en het verbeteren van je algehele lichaamskracht. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, deze dumbbells zijn een must-have voor je home gym. Voeg ze toe aan je fitnessroutine en bereik je fitnessdoelen op een comfortabele en veilige manier.

Veelgestelde vragen over de Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym

De Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym weegt 3 kg.

De Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym is gemaakt van Kunststof | IJzer.

De Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym is leverbaar in het Oranje.

Het gewicht van de Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym is aanpasbaar: Nee.

De Dumbbells Set van 2 Dumbbells met Matte Coating Neopreen Antislip Fitness Krachttraining Home Gym bestaat uit onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters