Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer

Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer

Gewicht

10 kg

Materiaal

Vinyl | Gietijzer

Kleur

Rood | Paars | Blauw

Aanpasbaar gewicht

Nee

Aantal onderdelen

7

Omschrijving van de Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer

De Active Panther Vinyl dumbell set is een veelzijdige en hoogwaardige set die perfect is voor al je fitnessbehoeften. Deze set bevat drie paar gewichten van 1kg, 1.5kg en 2.5kg, waardoor je in totaal 10kg aan gewicht hebt om mee te trainen. Het beste van alles is dat deze set wordt geleverd met een gratis koffer, zodat je je dumbbells gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren. De gewichten in deze set zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Elk gewicht heeft zijn eigen levendige kleur, waardoor je ze gemakkelijk uit elkaar kunt houden tijdens je trainingssessies. Daarnaast is elke dumbbell voorzien van een duurzame vinyl coating, waardoor ze niet alleen gemakkelijk schoon te maken zijn, maar ook lang meegaan. De anatomische vorm van de dumbbells zorgt ervoor dat ze comfortabel in de hand liggen, waardoor je je kunt concentreren op je workout zonder enige ongemakken. Het hoekige ontwerp van de dumbbells zorgt er bovendien voor dat ze niet wegrollen tijdens je training, wat zorgt voor een veilige en plezierige workout-ervaring. Kortom, de Active Panther Vinyl dumbell set is de perfecte metgezel voor je fitnessroutine. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en comfortabel ontwerp, zul je merken dat je je doelen sneller bereikt en geniet van elke trainingssessie. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van deze geweldige dumbbell set!

Veelgestelde vragen over de Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer

De Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer weegt 10 kg.

De Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer is gemaakt van Vinyl | Gietijzer.

De Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer is leverbaar in het Rood | Paars | Blauw.

Het gewicht van de Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer is aanpasbaar: Nee.

De Active Panther Vinyl dumbell set set van 1, 1.5 en 2.5 kg per paar geleverd in totaal 10 kg inclusief gratis koffer bestaat uit 7 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters