Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof

Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof

Gewicht

20 kg

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

9

Omschrijving van de Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof

De Trend24 Dumbells Gewichten Dumbellset Verstelbare Dumbells is het perfecte fitnessaccessoire voor iedereen die snel resultaat wil zien. Met deze set zul je al snel merken dat je spieren sterker worden bij elke training. Het is echter belangrijk om je training zorgvuldig te doen, zodat je op een veilige en effectieve manier spiermassa kunt opbouwen. Deze dumbbell set wordt geleverd met verschillende gewichten, waardoor je je trainingsschema kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en vooruitgang. Het is essentieel om de gewichten geleidelijk te verhogen om het beste resultaat te behalen. Daarom worden de gewichten elke vier weken in kleine stapjes verhoogd, zodat de belasting op je spieren varieert en je lichaam uitgedaagd blijft. De Trend24 Dumbells Gewichten Dumbellset is gemaakt van hoogwaardig staal en kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. De handgreep is ergonomisch ontworpen, waardoor de dumbbell comfortabel in je hand ligt tijdens het trainen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met krachttraining, deze dumbbell set is geschikt voor iedereen. Begin vandaag nog met het versterken van je spieren en bereik jouw fitnessdoelen met de Trend24 Dumbells Gewichten Dumbellset Verstelbare Dumbells!

Veelgestelde vragen over de Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof

De Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof weegt 20 kg.

De Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof is gemaakt van Kunststof.

De Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof is aanpasbaar: Ja.

De Trend24 Dumbells Gewichten Dumbells set Verstelbare Dumbells 1 Stuk Staal Kunststof bestaat uit 9 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters