Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

Gewicht

20 kg

Materiaal

IJzer | Kunststof

Kleur

zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

9

Omschrijving van de GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

De GoodVibes Halter Dumbbell is de perfecte metgezel voor je thuisworkouts. Met een totaalgewicht van 20 kg biedt deze halter je de mogelijkheid om uitstekende resultaten te behalen zonder de deur uit te hoeven. Of je nu je spieren wilt versterken, je conditie wilt verbeteren of gewoon actief wilt blijven, deze halter is geschikt voor alle fitnessniveaus. Het ergonomische handvat met grip zorgt voor een comfortabele en stevige greep tijdens je trainingssessies. Dit zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren op het behalen van je fitnessdoelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het wegglijden van de halter. Het handvat heeft een diameter van 25 mm, waardoor het perfect past bij de meeste handmaten. De kunststof behuizing van de halter is duurzaam en lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken en opbergen. De stalen binnenkern zorgt voor extra stabiliteit en maakt deze halter een betrouwbare keuze voor intensieve workouts. Of je nu krachtoefeningen doet of cardio-oefeningen, de GoodVibes Halter Dumbbell staat altijd voor je klaar. Begin vandaag nog met het behalen van uitstekende resultaten thuis!

Veelgestelde vragen over de GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen,

De GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, weegt 20 kg.

De GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, is gemaakt van IJzer | Kunststof.

De GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, is leverbaar in het zwart.

Het gewicht van de GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, is aanpasbaar: Ja.

De GoodVibes Halter Dumbbell Totaalgewicht 20kg Met Ergonomisch handvat met Grip, Ø25 mm, Kunststof Behuizing met Stalen, bestaat uit 9 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters