Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. fitness
  2. Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten

Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten

Gewicht

30 kg

Materiaal

Gietijzer

Kleur

zwart | rood

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

31

Omschrijving van de Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten

De Sportstech AH300 halterset is de perfecte oplossing voor iedereen die twijfelt tussen het gebruik van een lange halter of korte halters. Met dit unieke product heb je beide opties tot je beschikking, waardoor je een onbeperkte reeks krachtoefeningen kunt uitvoeren tijdens je thuistraining. Het beste van alles is dat je met slechts enkele bewegingen de twee korte halters kunt transformeren tot een lange halter. Dit geeft je niet alleen eindeloze trainingsmogelijkheden, maar bespaart ook nog eens veel ruimte in je huis. Geen gedoe meer met het aanschaffen van verschillende haltersets, want met de AH300 heb je alles in één! De halterset wordt geleverd met gewichten, waardoor je het gewicht kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften en trainingsdoelen. Of je nu wilt werken aan je kracht, uithoudingsvermogen of spierdefinitie, deze halterset biedt alles wat je nodig hebt. Bovendien is de set gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze duurzaam en slijtvast is. Met de Sportstech AH300 halterset ben je klaar om je fitnessdoelen te behalen, zonder dat je hoeft te kiezen tussen lange of korte halters. Haal dit veelzijdige en ruimtebesparende product vandaag nog in huis en maak van je thuistraining een succes!

Veelgestelde vragen over de Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten

De Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten weegt 30 kg.

De Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten is gemaakt van Gietijzer.

De Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten is leverbaar in het zwart | rood.

Het gewicht van de Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten is aanpasbaar: Ja.

De Sportstech AH300 halterset korte&lange halter dumbbell ineen 30 kg halters gewichten bestaat uit 31 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters