Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger

Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger

Gewicht

45 g

Materiaal

Rubber

Kleur

Zilver

Aanpasbaar gewicht

Nee

Aantal onderdelen

1

Omschrijving van de Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger

Deze sportieve halsketting is perfect voor de sportliefhebbers onder ons! De ketting is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en heeft een prachtige zilverkleurige afwerking. Met een dikte van 3 mm en een lengte van 600 mm is deze ketting een opvallend accessoire dat je sportieve stijl zal benadrukken. De hanger van deze ketting is in de vorm van een halter, waardoor het duidelijk is dat je een passie hebt voor fitness en krachttraining. Met een afmeting van 41 mm x 14 mm is de zilverkleurige sportbedel een subtiele maar toch opvallende toevoeging aan de ketting. De ketting wordt gesloten met een handige karabijnsluiting, waardoor je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten. Of je nu naar de sportschool gaat of gewoon je sportieve stijl wilt laten zien, deze ketting met dumbelhanger is een must-have accessoire. Het wordt geleverd in een stijlvolle doos of zakje, waardoor het ook een geweldig cadeau-optie is voor je sportieve vrienden en familieleden.

Veelgestelde vragen over de Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger

De Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger weegt 45 g.

De Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger is gemaakt van Rubber.

De Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger is leverbaar in het Zilver.

Het gewicht van de Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger is aanpasbaar: Nee.

De Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Zilverkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger bestaat uit 1 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters