Search
Close this search box.
  1. fitness
  2. Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in

Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in

Gewicht

45 g

Materiaal

Rubber

Kleur

Goud

Aanpasbaar gewicht

Nee

Aantal onderdelen

1

Omschrijving van de Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in

Deze sportieve halsketting is een must-have accessoire voor sportliefhebbers! De ketting is gemaakt van hoogwaardig edelstaal, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Met een dikte van 3 mm en een lengte van 60 cm is deze ketting perfect om te dragen tijdens al je sportieve activiteiten. De hanger van de ketting is in de vorm van een halter, wat een stoere en sportieve uitstraling geeft. De goudkleurige sportbedel heeft een afmeting van 41 mm x 14 mm, waardoor hij subtiel maar toch opvallend is. De ketting sluit met een handige karabijnsluiting, zodat je hem gemakkelijk om en af kunt doen. Of je nu naar de sportschool gaat, gaat hardlopen of gewoon je sportieve stijl wilt laten zien, deze ketting met dumbel hanger is de perfecte keuze. Het is een geweldig cadeau voor jezelf of voor een sportieve vriend of familielid. De ketting wordt geleverd in een mooie doos of zakje, waardoor het ook een perfect cadeau is om te geven. Voeg wat sportieve flair toe aan je outfit met deze goudkleurige sport halsketting!

Veelgestelde vragen over de Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in

De Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in weegt 45 g.

De Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in is gemaakt van Rubber.

De Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in is leverbaar in het Goud.

Het gewicht van de Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in is aanpasbaar: Nee.

De Sport hals ketting met dumbbell. Hanger in de vorm van een halter. Goudkleurige hals sport ketting 60 cm met hanger in bestaat uit 1 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters