1. fitness
  2. Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom

Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom

Gewicht

2.3 kg

Materiaal

Kunststof

Kleur

Chroom

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

3

Omschrijving van de Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom

Deze compacte halterstang van 30mm is een must-have voor iedereen die graag thuis traint. Met een gewicht van slechts 2.25 kg is deze dumbell stang perfect voor snelle en effectieve workouts. De stervergrendeling zorgt ervoor dat de gewichten stevig op hun plek blijven, waardoor je veilig en zonder onderbrekingen kunt trainen. Deze dumbell stang is gemaakt van hoogwaardig chroom, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je home gym. De lengte van 35 cm maakt het gemakkelijk om oefeningen uit te voeren met een goede grip. Bovendien wordt deze halterstang geleverd met een schroefsluiting, zodat je de gewichten eenvoudig kunt verwisselen en aanpassen aan je trainingsbehoeften. Of je nu je spieren wilt versterken, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren of gewoon in vorm wilt blijven, deze halterstang is de perfecte keuze. Met zijn compacte formaat en gebruiksgemak is hij ideaal voor een snelle workout thuis. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het creëren van je eigen mini-gym en bereik je fitnessdoelen met deze veelzijdige halterstang.

Veelgestelde vragen over de Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom

De Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom weegt 2.3 kg.

De Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom is gemaakt van Kunststof.

De Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom is leverbaar in het Chroom.

Het gewicht van de Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom is aanpasbaar: Ja.

De Halterstang Dumbell stang 30mm Dumbell stang Fitness Inclusief schroefsluiting 35 cm Chroom bestaat uit 3 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters