Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set

Gewicht

20 kg

Materiaal

IJzer | Kunststof

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

19

Omschrijving van de Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set

De Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG is de perfecte trainingspartner voor iedereen die serieus bezig is met krachttraining en een gezonde levensstijl. Deze halterset biedt niet alleen een scala aan gewichten om mee te trainen, maar is ook gemaakt van milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. Met deze halterset kun je verschillende oefeningen uitvoeren om je spieren te versterken en je conditie te verbeteren. Dankzij de verstelbare gewichten kun je de intensiteit van je training gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke behoeften en doelen. Of je nu beginner bent of al een ervaren sporter, deze halterset is geschikt voor iedereen. Het milieuvriendelijke en duurzame materiaal waarvan deze halterset is gemaakt, zorgt ervoor dat je niet alleen aan je eigen gezondheid werkt, maar ook aan de gezondheid van de planeet. Door te kiezen voor deze halterset draag je bij aan een duurzamere wereld. Kortom, met de Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG kun je op een effectieve en milieuvriendelijke manier werken aan je krachttraining en je algehele fitheid en gezondheid verbeteren. Investeer in jezelf en in de toekomst met deze hoogwaardige halterset!

Veelgestelde vragen over de Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set

De Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set weegt 20 kg.

De Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set is gemaakt van IJzer | Kunststof.

De Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set is aanpasbaar: Ja.

De Luxari 3 in 1 Halterset Pro 20 KG Verstelbare Halterset Milieuvriendelijk Duurzaam materiaal Dumbell Set bestaat uit 19 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters