1. fitness
  2. Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness

Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness

Gewicht

20 kg

Materiaal

Kleur

Oranje - Groen - Geel - Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

9

Omschrijving van de Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness

De Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset is een essentieel fitnessaccessoire voor iedereen die op zoek is naar een complete en effectieve workout. Met deze halterset kunt u uw kracht, uithoudingsvermogen en spiertonus verbeteren, terwijl u tegelijkertijd uw cardiovasculaire gezondheid bevordert. De set bestaat uit een stevige barbell met een gewicht van 20 kg, die is voorzien van een Dual Grip-ontwerp voor een optimale grip en stabiliteit tijdens uw trainingen. De halterset is gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor deze duurzaam en slijtvast is, zelfs bij intensief gebruik. Bovendien minimaliseert het rubberen ontwerp het risico op beschadiging van uw vloer en zorgt het voor een geruisloze training. Een uniek kenmerk van deze halterset is dat de twee pakketten soms los van elkaar bezorgd worden door PostNL. Dit betekent dat u de barbell en de gewichten mogelijk op verschillende dagen ontvangt, waardoor u uw fitnessroutine kunt beginnen met de barbell en later de gewichten kunt toevoegen. Dit flexibele bezorgsysteem stelt u in staat om direct aan de slag te gaan en uw training aan te passen aan uw behoeften en vooruitgang. Met de Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset kunt u uw fitnessdoelen bereiken en genieten van een gevarieerde en uitdagende workout.

Veelgestelde vragen over de Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness

De Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness weegt 20 kg.

De Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness is gemaakt van .

De Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness is leverbaar in het Oranje - Groen - Geel - Zwart.

Het gewicht van de Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness is aanpasbaar: Ja.

De Rubber DualGrip Aerobic Pump Set 20 KG Bodypump Halterset Barbell met Dual Grip Gewichten voor Pump Fitness bestaat uit 9 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters