Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lieke Martens is vooral voor voetballiefhebbers wereldwijd geen onbekende naam. Ze heeft een indrukwekkende carrière achter de rug en ze is pas begonnen. Deze Nederlandse voetbalster heeft haar stempel gedrukt op voetbal, maar hoe zit het met haar vermogen?

lieke-martens

Wie is Lieke Martens precies?

Lieke Martens is een gerespecteerde Nederlandse voetbalster die wereldwijd populair is geworden in de wereld van het vrouwenvoetbal. Ze werd geboren op 16 december 1992 in Bergen te Limburg en begon haar voetbalcarrière bij de lokale voetbalclub VVV-Venlo. Scouts van PSV Eindhoven hebben haar talent vrijwel direct gezien en ze maakte haar professionele debuut op jonge leeftijd bij PSV, waarna ze naar SC Heerenveen overstapte en toen naar FC Rosengård. Lieke Martens heeft ook in Nederlandse clubs zoals FC Barcelona gespeeld, maar momenteel speelt ze bij Paris Saint-Germain.

Wat is de woonplaats van Lieke Martens?

Lieke Martens woont in Amsterdam. Vanuit hier heeft ze haar voetbalcarrière opgebouwd en ze woont er al jarenlang met trots.

De leeftijd van Lieke Martens

Lieke Martens werd geboren op 16 december 1992. Dat betekent dat ze momenteel 30 jaar oud is. Wat een prestatie op zo’n leeftijd!

View this post on Instagram

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Hoe genereert Lieke Martens haar inkomen?

Lieke Martens heeft haar vermogen hoofdzakelijk verdiend door haar carrière als professioneel voetbalster. Ze wordt beschouwd als één van de meest getalenteerde en succesvolle vrouwelijke voetballers ter wereld. Naast haar prestaties op het veld heeft ze haar financiële succes ook te danken aan lucratieve sponsorovereenkomsten met gerenommeerde merken zoals Nike, Hublot en Red Bull.

Lieke Martens gemiddelde vermogen

Het huidige vermogen van Lieke Martens wordt geschat op ongeveer 2 miljoen euro. De Nederlandse voetbalster heeft haar aanzienlijk vermogen voornamelijk opgebouwd door haar carrière als profvoetbalster. Momenteel verdient ze gemiddeld €500.000 per jaar volgens haar contract bij Paris Saint-Germain.

Interessante feiten over Lieke Martens

1. Lieke Martens is onlangs getrouwd met Benjamin van Leer, voormalig Sparta-keeper.

2. De idool van Lieke Marten is Ronaldinho.

3.     In 2017 ontving Lieke Martens de FIFA Best Women’s Player Award

4. Naast haar voetbalcarrière heeft Lieke Martens ook bedrijfseconomie aan de Open Universiteit in Nederland gestudeerd.

5. Tijdens haar tijd bij FC Rosengård werd Lieke de eerste Nederlandse vrouw die de UEFA Women’s Champions League won.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *