De jonge Franse Kylian Mbappé heeft de harten van voetbalfans over de hele wereld veroverd. Er zijn echter veel vragen die rondgaan over hoe hij zijn financiële succes heeft bereikt. Wat is het vermogen van Kylian Mbappé?

Ky M

Wie is Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé is geboren op 20 december 1998 in Parijs. De naam Mbappé is een naam die niet onopgemerkt is gebleven voor iedereen die de voetbalwereld volgt. Op school blonk hij misschien niet uit, maar al op jonge leeftijd was duidelijk dat zijn voetbaltalent buitengewoon was. AS Monaco scoutte hem vroeg en bood hem een professioneel contract aan, wat hem de jongste speler ooit voor Monaco maakte.

Enige tijd later maakte Kylian Mbappé de overstap naar Paris Saint-Germain (PSG). Dit was de op één na duurste voetbaltransfer aller tijden, namelijk ongeveer 180 miljoen euro. Bij PSG heeft hij inmiddels 129 doelpunten gescoord. Ook voor het Franse nationale elftal heeft Mbappé 28 doelpunten in 59 wedstrijden weten te scoren.

Waar woont Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé woont in een huis ter waarde van 3.5 miljoen euro in het hart van Parijs.

Hoe oud is Kylian Mbappé?

Kylian Mbappé is geboren op 20 december 1998, wat betekent dat hij momenteel 24 jaar oud is. Hij wordt beschouwd als één van de meest getalenteerde spelers in de wereld.

View this post on Instagram

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Hoe verdient Kylian Mbappé zijn geld?

Kylian Mbappé heeft zijn aanzienlijke vermogen voornamelijk opgebouwd door zijn voetbalcarrière bij Paris Saint-Germain. Hij verdient aanzienlijke salarissen en bonussen als een topspeler in de club. Hier komt bij dat hij, net als andere voetbalgrootheden, goede sponsorovereenkomsten sluit met toonaangevende sportmerken. Deze sponsordeals hebben het inkomen van Mbappé verder vergroot.

Wat is Kylian Mbappé vermogen gemiddeld?

Mbappé verdient een indrukwekkend jaarlijks salaris van maar liefst 72 miljoen euro. Hier komt bij dat bonussen dit bedrag nog aanzienlijk kunnen verhogen. In drie jaar tijd heeft Mbappé ruim 630 miljoen euro verdiend. Als ook de bonussen worden opgeteld, dan kan worden geconcludeerd dat Kylian Mbappé ruim 600 miljoen euro kan verdienen in drie jaar. Dit komt neer op een maandelijks inkomen van 16 miljoen euro.

Interessante feitjes over Kylian Mbappé

1. Mbappé’s partner is Ines Rau, een model uit Frankrijk. Ines Rau blijkt volgens geruchten een 32-jarige transgender te zijn.

2. Mbappé maakte zijn debuut op 16-jarige leeftijd.

3. Volgens geruchten aast Chelsea momenteel op Mbappé, al zijn er ook mensen die zeggen dat Real Madrid een oogje op hem heeft.

4. Mbappé groeide op in Bondy, een voorstad van Parijs die bekendstaat om zijn talentvolle voetballers.

5. Kylian Mbappé is van Kameroense en Algerijnse afkomst van zijn vaders kant, terwijl zijn moeder van Algerijnse en Marokkaanse afkomst is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *