Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Jan Klaas

Wat is het vermogen van Klaas-Jan Huntelaar? Deze spits heeft het Nederlands elftal in het verleden tientallen prachtige doelpunten opgeleverd. Tegenwoordig is Klaas-Jan Huntelaar actief als assistent technisch directeur in de voetbalwereld.

Wie is Klaas-Jan Huntelaar?

Klaas-Jan Huntelaar werd geboren op 12 augustus 1983 in de plaats Voor-Drempt. De voormalig profvoetballer heeft bij meerdere clubs gespeeld, waaronder Ajax, Real Madrid enAC Milan. Bij Ajax droeg Klaas-Jan Huntelaar rugnummer 9, als aanvaller van het team. Hij heeft 76 wedstrijden voor het Nederlands elftal gespeeld, in een periode van 9 jaar, waarin hij maar liefst 42 doelpunten heeft gescoord. Op 14 september 2021 kwam zijn carrière als profvoetballer officieel ten einde en ging hij terug naar de club waar hij ooit begon, voor het amateurvoetbal.

Na het beëindigen van zijn carrière als profvoetballer begon Klaas-Jan Huntelaar twee dagen per week stage te lopen bij Vitesse in het trainersvak. Hij werd hier begeleid door Nicky Hofs.Op dit moment verdient Klaas-Jan Huntelaar zijn geld voornamelijk als lid van de technische organisatie van Ajax, waarvoor hij tot 2027 onder contract staat. Zowel hoofdtrainer Erik ten Hag als technisch manager Gerry Hamstra worden door Klaas-Jan Huntelaar ondersteund.

View this post on Instagram

A post shared by Klaas Jan Huntelaar (@klaasjanhuntelaar)

Klaas-Jan Huntelaar vermogen: hoe rijk is Klaas-Jan?

De profvoetballer heeft een glansrijke voetbalcarrière achter de rug en heeft een vermogen opgebouwd door zowel voor diverse clubs als voor het Nederlands elftal te spelen, voornamelijk als spits. Klaas-Jan Huntelaar heeft het grootste deel van zijn vermogen verdiend bij Ajax Amsterdam, maar heeft ook via andere grote, internationale voetbalclubs een flink inkomen binnen weten te halen. Op dit moment wordt het totale vermogen van Klaas-Jan Huntelaar geschat op 30 miljoen euro.

Hoeveel verdient Klaas-Jan Huntelaar per maand?

Klaas-Jan Huntelaar verdient op dit moment zijn geld als assistent technisch directeur bij AFCAjax Amsterdam. Het contract dat medio 2024 zou aflopen is inmiddels verlengd tot 2027. Als voetballer verdiende Klaas-Jan Huntelaar naar schatting 500.000 euro per maand. Naar schatting is het salaris van Klaas-Jan Huntelaar op dit moment 3,6 miljoen euro per jaar, wat neer komt op een inkomen van 300.000 euro per maand.

Interessante weetjes over Klaas-Jan Huntelaar

#1 Klaas-Jan Huntelaar was pas 17 toen hij voor het eerst voor het Nederlands elftal speelde.

#2 De voetballer en zijn vrouw, Maddy Schoolderman, hebben 3 zoons en 1 dochter.

#3 De echte naam van Klaas-Jan Huntelaar is Dirk Jan Klaas Huntelaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *