Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kevin de Bruyne is staat bekend als één van de meest succesvolle voetballers. Volgens velen is de Bruyne zelfs de beste Belgische voetballer ooit, vergelijkbaar met grote voetbalspelers als Messi en Ronaldo. Wat is Kevin de Bruyne vermogen?

Kevin de Bruyne

Meer over Kevin de Bruyne en zijn inkomen

Kevin De Bruyne is geboren op 28 juni 1991 in Drongen, België. Het gaat om één van de meest getalenteerde voetballers ter wereld. In 2015 is Kevin naar Manchester City overgestapt, waar de club ongeveer 76 miljoen euro betaalde voor zijn diensten, inclusief zes miljoen euro aan bonussen. Kevin was op dat moment de duurste Belgische voetballer en iets later werd hij kampioen van België.

Kevin heeft voor diverse gerenommeerde voetbalclubs gespeeld, maar uiteindelijk is hij weer naar Manchester City teruggekeerd en heeft hij veel succes behaald. De Bruyne staat ook bekend om zijn prestaties op het WK voetbal, waar hij tijdens het toernooi in 2018 twee doelpunten scoorde en België naar de halve finales leidde. Kevin de Bruyne heeft een geschat vermogen van maar liefst 60 miljoen euro opgebouwd, voornamelijk verdiend met zijn voetbalcarrière.

Kevin de Bruyne vermogen: wat is Kevin de Bruyne’s geschatte waarde?

Het geschatte vermogen van Kevin de Bruyne ligt ergens tussen de 60 tot 78 miljoen euro. Dit vermogen heeft hij voornamelijk opgebouwd dankzij zijn uitgebreide en fantastische voetbalcarrière en lucratieve contracten. Verschillende bronnen suggereren dat zijn jaarlijkse salaris rond de 23 miljoen euro ligt. Dit plaatst hem in het rijtje samen met van enkele van de best verdienende voetballers ter wereld.

View this post on Instagram

A post shared by Kevin De Bruyne (@kevindebruyne)

Kevin de Bruyne vermogen per maand

Het geschatte maandelijkse inkomen van Kevin de Bruyne is vrij hoog. Bepaalde bronnen suggereren dat hij gemiddeld bijna 2 miljoen euro per maand verdient. Met zo’n aanzienlijk salaris is het begrijpelijk dat De Bruyne een aanzienlijk vermogen heeft weten op te bouwen.

Aparte weetjes over Kevin de Bruyne

1. Kevin De Bruyne is getrouwd met zijn vrouw Michèle Lacroix. Michèle is 29 jaar oud en deelt ook online haar passie voor het goede leven.

2. Samen hebben ze twee zoontjes, Mason Milian en Rome, en een dochter genaamd Suri.

3. De Bruyne heeft een passie voor auto’s en bezit een collectie luxe voertuigen, waaronder de Mercedes G63, de Mercedes GLE Coupe, de Rolls Royce Ghost en de Ferrari 488.

4. Kevin heeft een bejaardentehuis gekocht in België en ook een herenhuis in Manchester. Zelf woont Kevin in Bolderberg, in een villa gemaakt van witte natuursteen.

5. De Bruyne heeft een contract met Roc Nation, een sportmanagement bedrijf dat atleten uit diverse sporten wereldwijd vertegenwoordigt en ondersteunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *