Wat is het vermogen van Joel Beukers? Dit Nederlandse fitnessmodel helpt mensen met het realiseren van een ‘gouden lifestyle’, voornamelijk via YouTube video’s, maar ook op andere sociale kanalen is Joel Beukers zeer populair.

Joel-Beukers-Mercedes-G-63-AMG-6x6-1

Wie is Joel Beukers?

Joel Beukers, leeftijd 35, werd op 15 september 1988 geboren in Utrecht. Joel Beukers lengte is 1,88 meter en hij wist eerder zijn gewicht in 16 weken tijd van 102 kilo terug te brengen naar 86 kilo. Als lifestyle coach en fitnessmodel is het zijn belangrijkste doel om mensen te helpen met het realiseren van de zogenaamde ‘gouden lifestyle’. Joel Beukers is zijn echte naam. Hij mag zich rekenen tot de meest bekende YouTubers van Nederland. In 2022 kwam Joel Beukers drugsgebruik in het nieuws. Na vermeend drugsgebruik zou hij per ambulance zijn afgevoerd.

Waar woont Joel Beukers?

In 2018 kocht Joel Beukers met zijn vriendin, Dionne Esmée Snel, een droomvilla in het dorp Eemnes. De villa stamt uit 1880 en heeft de influencer naar schatting iets meer dan 1,5 miljoen euro gekost. Inmiddels zijn Joel Beukers en zijn vriendin getrouwd. Zij hebben samentwee kinderen.

Joel Beukers & auto’s

Iets anders waar Joel Beukers bekend om staat, is zijn passie voor auto’s. Er wordt dan ook meer dan eens aandacht besteed aan Joel Beukers auto collectie. Zo maakte de Tesla van Joel Beukers al eens de tongen los en ook werd meer dan eens afgevraagd of Joel Beukers zijn 6×6 al verkocht had. Duidelijk is dat hij een mooie collectie voertuigen bezit, waarin onder meer ook een Lamborghini Urus, een Ferrari 812 Superfast, een Lamborghini Hurucan en een Maserati Quattroporte te vinden zijn.

View this post on Instagram

A post shared by JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Waar verdient Joel Beukers zijn geld mee?

Joel Beukers verdient op meerdere manieren zijn geld. Op de eerste plaats komt er inkomen van de Joel Beukers shop en de verkoop van onder meer Joel Beukers pre workout en supplementen. Zijn best verkopende product is de Xtreme workout V2, een populair supplement voor iedereen die een gezond en sterk lichaam wil bereiken en behouden. Hij is eigenaar van het bedrijf Clean Nutrition en weet inkomen te halen uit zijn activiteiten als fitnessmodel. Zo heeft hij eerder op covers van bekende tijdschriften gestaan, waaronder de Men’s Health.

Daarnaast heeft de influencer ook een eigen wodkamerk waaruit hij inkomen vergaart. Het gaat om het merk Gold Dry Vodka. Deze alcoholische drank wordt vanuit een eigen webwinkel verkocht en wordt aangeboden in zowel flessen als blikjes. Daarnaast wordt de wodka ook via geselecteerde verkooppunten verkocht. Ondertussen blijft Joel Beukers ook inspirerende video’s maken voor social media, waaronder YouTube, waar hij ook inkomen uit genereert.

Wat is het geschatte vermogen van Joel Beukers?

Joel Beukers vermogen werd in 2018 geschat op een bedrag van 1,3 miljoen euro. In de afgelopen 5 jaar heeft Joel Beukers veel ondernomen om extra inkomsten te vergaren en op meerdere manieren zijn vermogen te vergroten. Daarnaast blijven zijn YouTube video’s populair, waardoor deze inkomsten structureel door lopen, en heeft zijn bedrijf vooral in de afgelopen 2 jaar grote successen geboekt. In 2023 wordt zijn totale vermogen dan ook geschat op een ruime 2 miljoen euro.

Interessante weetjes over Joel Beukers

#1 Joel Beukers haalt ook nog inkomsten uit zijn eigen kapsalon.
#2 De populaire parfumlijn ‘Joel’ is ook eigendom van Joel Beukers.
#3 Joel Beukers staat ook bekend om zijn tattoos. Hij heeft er meer dan 40.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *