Gregory van der Wiel

Als voormalig voetballer zal het vermogen van Gregory van der Wiel absoluut niet tegenvallen. Hij is zelfs één van de weinige voetballers die in de finale van het wereldkampioenschap heeft mogen spelen. Ben je benieuwd wat het vermogen van Gregory van der Wiel is? Lees dan snel verder!

Wie is Gregory van der Wiel?

Gregory van der Wiel is een voormalig profvoetballer die bekend staat om zijn rol bij de clubs Ajax en Paris Saint-Germain. Tussen 2009 en 2013 heeft hij zijn hoogtepunt gehad. In dezelfde periode heeft hij ook met het Nederlands elftal in het wereldkampionschap gespeeld. Uiteindelijk is hij in de finale terecht gekomen om vervolgens te verliezen van Spanje. 

De vriendin van Gregory van der Wiel was Rose Betram, een Belgische dame. Met haar heeft hij twee dochters gekregen die in 2018 en 2021 geboren zijn. Rose Betram en Gregory van der Wiel zijn inmiddels uit elkaar. Gregory van der Wiel sloot zijn voetbalcarrière af na openhartig te zijn over paniekaanvallen en angst die hij had. Hij was eerst bang om dit te delen met de wereld, maar heeft uiteindelijk toch besloten zijn verhaal te delen. 

Op het moment weet Gregory van der Wiel zijn vermogen nog verder uit te breiden. Dit doet hij door te investeren in verschillende projecten. Hij verdient zijn geld niet meer door te voetballen, maar nu dus door te investeren. Hiermee lijkt hij zijn vermogen ook flink verhoogd te hebben. 

View this post on Instagram

A post shared by Gregory van der Wiel (@gregoryvanderwiel)

Wat is het vermogen van Gregory van der Wiel?

Het precieze vermogen van Gregory van der Wiel is niet bekend, maar in 2018 heeft de Quote 500 een schatting gemaakt van zijn vermogen. Zij hebben een vermogen van 18 miljoen geschat. Dit maakt Gregory van der Wiel één van de rijkste topsporters van Nederland. 

We kunnen verwachten dat het vermogen van Gregory van der Wiel sindsdien alleen maar gestegen is. Door de investeringen die hij in verschillende projecten doet, lijkt het erop dat zijn vermogen ook weer flink gestegen is. 

Hoeveel verdient Gregory van del Wiel per maand?

Wat Gregory van der Wiel per maand verdient, is niet precies duidelijk. Doordat hij niet meer voetbalt, verdient hij ook geen maandelijks salaris meer. Dit maakt het lastig om te bepalen wat Gregory van der Wiel precies per maand binnen weet te halen. 

Interessante weetjes over Gregory van der Wiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *