Het vermogen Annemiek van Vleuten is vast niet niets. Dit komt doordat de Olympisch wereldkampioen is geworden. Daarom zijn er ook heel wat mensen benieuwd naar hoeveel Annemiek nu eigenlijk verdient. 

Wie is Annemiek van Vleuten?

Annemiek van Vleuten is op dit moment 40 jaar oud (8 oktober 1982). Annemiek van Vleuten heeft een partner, hij heet Oscar. Zij hebben elkaar gevonden in het sporten, want hij is ook een enorme fitboy. Annemiek van Vleuten zou zwanger zijn, omdat ze gestopt is met haar topsport. Dit is alleen niet waar. Annemiek van Vleuten heeft een leuke relatie met Oscar, maar er is geen sprake van een zwangerschap. 

Ze is ook sportvrouw van het jaar geworden en dit heeft ze ook verdient. Maar Annemiek van Vleuten heeft wel een kinderwens. Annemiek van Vleuten heeft een kinderwens, maar hier heeft ze niets mee gedaan. Op Annemieks Instagram kun je haar altijd volgen voor dit soort dingen. De Instagram van Annemiek van Vleuten is bedoeld om je een kijkje te laten nemen in haar leven.

View this post on Instagram

A post shared by Movistar Team (@movistar_team)

Waar heeft Annemiek van Vleuten haar vermogen mee verdiend?

Annemiek van Vleuten is groot geworden door haar wielrenprestaties. Ze heeft niet alleen de Olympische Spelen gewonnen, maar ze is ook vier keer wereldkampioen geworden. Hier kun je wel een aardig zakcentje mee verdienen. Door een groot aantal prijzen te winnen, win je hier natuurlijk ook geld mee. 

Voor het vermogen van Annemiek van Vleuten is het dan ook zonde dat ze nu stopt, maar voor haarzelf is het de beste keuze. Ze verdient verder haar geld met sponsordeals, maar ook met haar eigen merchandise lijn die ze op heeft gezet. Ze heeft daarnaast haar eigen website waar je met enige regelmaat nieuwe dingen kunt kopen. 

Van-Vleuten-1

Wat verdient Annemiek van Vleuten per maand?

Wat verdient Annemiek van Vleuten dan precies per maand? We moeten voorop stellen dat de exacte bedragen niet bekend zijn. Haar totale vermogen wordt geschat op zo’n twee miljoen euro. Aan haar maanlijkse verdiensten is geen vast bedrag te hangen, omdat dit erg kan variëren. Zo maakt het uit welke titels ze gewonnen heeft, maar ook welke sponsoren ze heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *