1. fitness
  2. ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang

ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang

5/5

Met een setje dumbells of halters kan je thuis een uitgebreide full body workout doen. Het is niet meer nodig om naar de sportschool te gaan maar ga lekker fitnessen in je eigen woonkamer, tuin of andere geschikte ruimte. Bekijk deze ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang, lees meer over de specificaties en vergelijk deze met andere dumbells en halters zodat je en goede keuze maakt. 

Specificaties ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang

Gewicht

15 kg

Materiaal

Kunststof

Kleur

Zwart

Aanpasbaar gewicht

Ja

Aantal onderdelen

15

Omschrijving van de ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang

Dit multifunctionele ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang is de ideale manier om jouw lichaam in vorm te krijgen, zonder dat je hiervoor naar de sportschool hoeft te gaan. Met deze set kun je eenvoudig een effectieve full body workout doen, gewoon in je eigen huis of tuin. De set bestaat uit een halterstang, die gemakkelijk kan worden omgebouwd van een dumbbell set naar een barbell. Hierdoor heb je de mogelijkheid om verschillende oefeningen uit te voeren en diverse spiergroepen te trainen. De halterstang is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is daardoor duurzaam en stabiel tijdens het trainen. Daarnaast wordt de set geleverd met losse schijven, waarmee je het gewicht kunt opbouwen tot een totaal van 15 kg. Hierdoor kun je de weerstand aanpassen aan jouw persoonlijke trainingsniveau en doelen. Of je nu wilt werken aan je kracht, spiermassa wilt opbouwen of wilt afvallen, deze halterset biedt je alle mogelijkheden die je nodig hebt. Kortom, met de ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang kun je op een flexibele en effectieve manier aan je lichaam werken, waar en wanneer je maar wilt.

Veelgestelde vragen over de ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang

De ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang weegt 15 kg.

De ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang is gemaakt van Kunststof.

De ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang is leverbaar in het Zwart.

Het gewicht van de ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang is aanpasbaar: Ja.

De ForzaFit Halterset 15kg Dumbbelset Barbell Halterstang met Gewichten Fitness Stang bestaat uit 15 onderdelen.

Bekijk ook andere dumbells en halters